• Joe Biden a ajuns miercuri în Marea Britanie.
  • Primul lucru pe care l-a făcut a fost să susțină un discurs în fața militarilor americani din Marea Britanie.
  • Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii: „Putem face orice dacă suntem împreună. Voi sunteți dovada a ceea ce spun”.

Joe Biden a ajuns în Marea Britanie miercuri, 9 iunie 2021. Biden și-a susținut discursul în fața militarilor americani din Marea Britanie.

Joe Biden: „Trebuie să investim în abilitățile noastre de securitate cibernetică pentru a ne feri de orice posibilă amenințare”

„Trebuie să ne angajăm cu toții într-o acțiune favorabilă mediului încojurător, o acțiune care privește problemele climatice, dacă ne dorim să prevenim schimbările nefavorabile care impactează climatul, dacă ne dorim să limităm impactul încălzirii globale”, a spus Joe Biden în discursul său.

„Odată cu summitul G7, plănuim să lansăm o mișcare ambițioasă la nivel global, investind într-o infrastructură de înaltă calitate, atât fizică, cât și digitalizată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acum trebuie să ne modernizăm, investind într-o infrastructură critică, în abilități de securitate cibernetică, pentru a ne ține departe de orice amenințare care ar mai putea apărea pe viitor”, a adăugat Joe Biden.

Joe Biden, către militarii americani din Marea Britanie: „Putem face orice dacă suntem împreună. Voi sunteți dovada a ceea ce spun”

„Generație după generație, eroii americani au făcut parte din luptă pentru că înțeleg adevărul care se află în fiecare suflet american. Au înțeles că libertatea și justiția au mai multe șanse să fie concretizate în democrație.

Vă promit că despre asta va fi vorba și asta vor primi cei din generația voastră, dar și copiii voștri.

Și mai este ceva ce știu, fără nicio urmă de îndoială: niciun lucru, nici măcar un singur lucru, nu este peste puterile Americii dacă punem toți umărul și dacă suntem împreună. Nu este niciun lucru pe care America nu l-ar putea face și duce la capăt dacă-l facem împreună. Voi sunteți dovada a ceea ce spun. Fiecare zi din viața voastră este dovada a ceea ce spun. Curajul vostru, decența voastră, onoarea, angajamentul pe care vi l-ați luat.

Să vă văd este cel mai bun mod prin care să încep această vizită. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți, vă mulțumesc tuturor pentru că ne protejați. Dumnezeu să vă binecuvânteze, Dumnezeu să ne protejeze trupele. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, și-a încheiat Joe Biden discursul în Marea Britanie.