• Legendarul moderator este una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii americane.
  • Veteranul emisiunilor de talk show, Larry King, a fost internat în spital cu Covid-19.
  • El a găzduit „Larry King Live”, la CNN, timp de 25 de ani.

Citând o „sursă apropiată familiei”, CNN a raportat că King, una dintre cele mai mari vedete ale rețelei, a fost internat de mai bine de o săptămână la Centrul Medical Cedars Sinai din Los Angeles, a informat sâmbătă presa americană.

King, în vârstă de 87 de ani, are diabet de tip 2 și o istorie îndelungată de probleme medicale, inclusiv mai multe atacuri de cord, cancer pulmonar și angină pectorală, o afecțiune cauzată de fluxul sanguin redus către inimă.

Legendarul moderator este una dintre cele mai recunoscute figuri de la televiziunea americană, recunoscut pentru semnătura sa: mânecile cămășii suflecate, cravatele multicolore, bretelele și ochelarii mari.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Lista sa de intervievați a variat, de la fiecare președinte american din 1974 încoace, până la liderii mondiali Yasser Arafat și Vladimir Putin, și celebritățile Frank Sinatra, Marlon Brando și Barbra Streisand.

King a găzduit „Larry King Live” la CNN timp de 25 de ani, retrăgându-se în 2010. A continuat să facă interviuri pe propriul său site web și apoi, în 2012, a început să găzduiască „Larry King Now” la Ora TV, o rețea digitală la cerere, unde era și co-fondator.

În 2013, a început, de asemenea, să găzduiască o emisiune numită „Politicking with Larry King” la Ora TV.