• Filmările pentru Spider-Man 3 au început deja în Atlanta.
  • Tom Holland a povestit despre o experienţă inedită trăită la filmări.
  • Producţia Marvel este aşteptată în luna decembrie a acestui an.

Tom Holland este copilul-minune al Hollywood-ului şi şi-a pregătit pânza de păianjen pentru marea lansare în cinema a producţiei Spider-Man 3. Filmările au început deja de anul trecut, iar Holland a povestit despre o întâmplare uimitoare.

„Am început filmările la Spider-Man 3 acum câteva luni, ceea ce a fost pur şi simplu o nebunie pentru că am filmat în Atlanta. Acolo am dat probele pentru rolul lui Spider-Man şi chiar am filmat acum câteva scene exact în sala în care am dat audiţia. Practic, e o poveste care închide cercul în mod bizar pentru că am intrat pe aceeaşi uşă pe care păşeam la 18 ani, foarte emoţionat şi sperând că voi putea obţine rolul”, a spus actorul Tom Holland.

Tom Holland: „Bunicii mei au primit vaccinul săptămâna trecută”

Actorul a vorbit într-un live pe Instagram cu Chris Pratt despre situaţia actuală din Marea Britanie. „Lucrurile încep să arate bine. Oamenii poartă măşti, locuitorii Londrei iau situaţia foarte în serios. Vaccinul a ajuns deja în UK, iar bunicii mei l-au primit săptămâna trecută”, a dăugat Tom Holland.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Spider-Man 3 este aşteptat să intre în cinematografe în luna decembrie a acestui an. Se vor întoarce în producţia Marvel şi câteva dintre personajele negative precum Electro interpretat de Jamie Foxx şi Doctor Octopus al lui Alfred Molina.