Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 30 martie. Invitați: preotul catolic Francisc Doboș și co-fondatoarea Biodeck, Maria Desmirean.

În Săptămâna Mare a Paștelui Catolic, am vorbit cu Părintele Francisc Doboș despre dilema vremurilor noastre: a merge sau nu la biserică de Paște?

Invitatul lui Vlad Craioveanu a spus cum se țin slujbele în Săptămâna Mare a Învierii Domnului, într-o perioadă marcată de restricții și schimbări, de pe o zi la asta. În stilul caracteristic, Vlad Craioveanu a făcut și o listă a păcatelor – vorba aceea, cine este făr’ de păcat să se uite la ,,Ochii pe mine!” – pe care le discută împreună cu părintele Doboș. Pe principiul, am greșit, pot să mai fac?

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Și după ce luăm ,,dezlegare” la fapte bune de la părintele Frncisc Doboș, te invit să facem lumea mai respirabilă împreună cu Maria Desmirean, co-founder Biodeck, primul brand românesc care oferă alternative sustenabile cu mediul.

Care sunt efectele pandemiei asupra industriei de ambalaje biodegradabile? Are românul o educație în ceea ce privește respectarea mediului înconjurător? Există politici de mediu în România?

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, marți, 30 martie, la Aleph News!