• Diana Șoșoacă anunță că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei.
  • Diana Șoșoacă a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat.

Senatorul Diana Șoșoacă anunță că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că a fost bătută: Șoșoacă: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop”.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, spune Diana Șoșoacă.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” și a doi angajați ai Senatului.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce președintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forța în sală, păzită de doi angajați ai Senatului, și a susținut că „s-a dat ordin să fie bătută“.