• Starul de cinema Steven Seagal susține un partid din Rusia orientat pro-Vladimir Putin.
  • Actorul și-a declarat simpatia pentru președintele rus Vladimir Putin.
  • Steven Seagal este născut în statul american Michigan, dar are și cetățenia rusă.

Celebrul actor Steven Seagal susține formațiunea Rusia Justă – Patrioții – Pentru Adevăr, iar sâmbătă a apărut în cadrul unei ceremonii a formațiunii politice. Acest partid a fost format la începutul acestui an prin fuzionarea a trei partide mici, toate pro-Putin, potrivit DW.com.

Steven Seagal s-a născut în statul american Michigan, dar are și cetățenia rusă, pe care a primit-o în 2016. Celebrul actor a lăudat conducerea Rusiei aflată sub Vladimir Putin și chiar a aprobat invazia din 2014 și anexarea ulterioară a regiunii ucrainene Crimeea.

În vara anului 2018, Steven Seagal a fost numit Ministerul de Externe de la Moscova în funcția nemunerată de „reprezentant special pentru legăturile umanitare ruso-americane”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Seagal trebuie să renunțe la cetățenia americană pentru a candida

Starul de la Hollywood a promis că va lua măsuri drastice împotriva companiilor care afectează mediul. „Fără a putea aresta oamenii, atunci îi amendăm, probabil câștigă mai mulți bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător”, a avertizat Steven Seagal.

Mai mult, partidul Rusia Justă – Patrioții – Pentru Adevăr numără 23 din 450 de locuri în camera inferioară a Parlamentului rus, Duma, fiind al patrulea cel mai mare partid după Rusia Unită a lui Putin (335 locuri), Partidul Comunist (42 de locuri) și Partidul Democrat (40 de locuri).

Însă, agenția de știri TASS a anunțat că Steven Seagal nu va putea candida la următorul tur al alegerilor dacă nu renunță la cetățenia americană.