Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (scor 0-1) de la EURO 2020, a declarat medicul echipei daneze. Oficialii danezi au declarat că mijlocaşul este stabil, în spital şi a putut să îşi salute colegii. Înaintea de pauza meciului de la EURO 2020, Danemarca – Finlanda, Eriksen s-a prăbușit subit pe teren.

Recent, pe Twitter s-a zvonit că medicul lui Inter Milano, clubul la care evoluează danezul, ar fi spus că jucătorul scandinav a fost vaccinat împotriva COVID-19 pe 31 mai și că stopul cardiac pe care l-a suferit jucătorul are legătură cu acest lucru.

Doctorul-șef al lui Inter Milano, cardiolog, ar fi acordat un interviu postului italian Radio Sportiva, iar postul de radio a reacționat imediat în acest caz, dezmințind informația: „Informația din acel tweet este falsă. Noi nu am dat nicio declarație a staffului medical al lui Inter despre starea de sănătate a lui Eriksen”. Dacă autorul mesajului nu-l șterge imediat, vom fi forțați să acționăm. La tribunal!”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

De asemenea, Giuseppe Marotta, administratorul delegat al clubului nerazzurro, a spus: „Christian nici nu a fost infectat, nici nu a făcut vaccinul”.