După ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul partidei Danemarca – Finlanda (scor 0-1), de la EURO 2020, Christian Eriksen a transmis primul mesaj din spital. „Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

„Acest dispozitiv este necezar în cazul unor fluctuații în ritmul cardiac”

Doctorul naționalei Danemarcei, Morton Boesen, a venit cu ultimele precizări în cazul lui Christian Eriksen. Potrivit acestuia, danezul legitimat la Inter Milano va purta un ICD (defibrilator cardiac intern), decizie cu care a fost de acord și internaționalul danez, notează BBC.

Christian Eriksen a fost acord cu soluția doctorilor. Fotbalistul danez a suferit un stop cardiac in timpul partidei cu Finlanda.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Doctorul nationalei Danemarcei, Morton Boesen, a venit cu ultimele precizari in cazul lui Christian Eriksen.

„După ce Christian a fost supus mai multor investigații medicale, s-a decis sa poarte un ICD (defibrilator cardiac intern). Acest dispozitiv este necezar în cazul unor fluctuații în ritmul cardiac”, a declarat Morton Boesen.