• Jean Castex, premierul francez, a spus că „fără îndoială” va fi nevoie de o a treia doză de vaccin.
  • În același timp, el susține că oamenii care s-au vaccinat la începutul campaniei ar trebui injectați încă o dată.
  • Aceste aspecte au fost subliniate și de către ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran.

Jean Castex, premierul francez, a spus că „fără îndoială” va fi nevoie de o a treia doză de vaccin pentru persoanele vulnerabile, informează LCI.

El a făcut această declarație în cadrul unui discurs la congresul anual al Orașelor din Franța. Jean Castex insistă asupra faptului că persoanele vulnerabile vor trebui imunizate pentru a treia oară. În același timp, el susține că oamenii care s-au vaccinat la începutul campaniei ar trebui injectați încă o dată.

Jean Castex, premierul Franței: „Fără îndoială, va fi necesară o a treia doză de vaccin pentru cei vulnerabili. Și pentru cei care s-au vaccinat primii; imunizarea a avut loc devreme și vom avea nevoie de a treia doză pentru că sistemele imunitare sunt slăbite. Vaccinarea ne protejează de formele severe ale bolii. Vaccinarea este singura noastră armă împotriva acestor variante.”

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Aceste aspecte au fost subliniate și de către ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran. Până acum, aproximativ 52% din populația totală a Franței a fost vaccinată cu cel puțin o doză