• Jeff Bezos s-a îmbogățit cu 13 miliarde de dolari în doar o zi
  • Este cel mai are salt al unei persoane, înregistrat într-o singură zi, de când Bloomberg monitorizează activitatea financiară a miliardariilor, din 2012
  • Acțiunile Amazon au crescut cu 7.9%, cea mai mare creștere începând cu decembrie 2018

Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă cel mai mare salt individual al unei persoane, într-o singură zi, de când Bloomberg monitorizează activitatea financiară a miliardarilor.

Potrivit sursei citate, acțiunile Amazon au crescut luni cu 7.9%, setând astfel un trend optimist în ceea ce privește shopping-ul online.

În vârstă de 56 de ani, Jeff Bezos, fondatorul Amazon și cel mai bogat om al lumii, și-a adăugat în conturi 74 de miliarde de dolari în 2020, ajungând la o avere totală de 189.3 miliarde de dolari, în ciuda faptului că SUA intră într-una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere financiar din istorie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Pentru a măsura dimensiunea averii lui Bezos, un calcul arată că acesta a depășit de unul singur valoarea de piață a giganților precum Exxon Mobil, Nike sau Mc Donald’s.

Marile companii ale lumii se bucură de creșterea profiturilor în această perioadă, pe de-o parte datorită faptului că angajații au fost nevoiți să lucreze de acasă, iar pe de altă parte datorită stimulentelor financiare oferite de guverne și bănci.