• Soția lui Viktor Volodymyrovych Medvedchuk, Oksana Marchenko, a părăsit Ucraina.
  • Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați.
  • Putin este nașul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004)

Soția lui Medvedchuk, Oksana Marchenko, a părăsit Ucraina. Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați.

Oksana Marchenko, soția lui Viktor Medvedciuk, deputat al Poporului din cadrul Platformei de opoziție pentru viață, a părăsit în grabă Ucraina. A fost filmată plecând în Belarus cu mașina în jurul orei 19, vineri, 18 februarie.

Potrivit rapoartelor, Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați, probabil agenți de securitate, printr-un punct de control din regiunea Cernihiv către Belarus. Două mașini Toyota au fost inspectate amănunțit înainte de a părăsi Ucraina.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Viktor Volodymyrovych Medvedchuk este un politician, avocat și oligarh de afaceri ucrainean. Medvedchuk a servit între 2002 și 2005 ca șef de cabinet al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima. Este președintele organizației politice pro-ruse Ukrainian Choice și un oponent al aderării Ucrainei la Uniunea Europeană.

În Ucraina, Medvedchuk este considerat un aliat al președintelui rus Vladimir Putin, pe care l-a numit „un prieten personal”. Putin este nașul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004). Medvedchuk a fost implicat și în suprimarea Maidan.