• Actorul Will Smith l-a lovit pe Chris Rock în direct pe scenă, după ce a făcut o glumă despre soția acestuia.
  •  Will Smith a părut să râdă la început, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.
  • „Uau, Will Smith tocmai m-a pălmuit”, a spus Rock.

Cearta dintre Chris Rock și Will Smith a apărut cu mult timp înainte ca starul din „Regele Richard” să lovească la gala Oscarurilor din 2022. În 2016, comicul de stand-up a fost gazda Premiilor Academiei, unde atât Smith, cât și soția sa, Jada Pinkett Smith, au fost ținta unor alte glume.

Rock a râs de declarația publică a lui Pinkett Smith de a boicota spectacolul după un alt an cu nominalizări ale unor actori albi.

„Jada a spus că nu vine. Am întrebat-o: Nu ești la o emisiune TV? Jada va boicota Oscarurile? Jada boicotând Oscarurile este ca și cum eu aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat!”, a glumit el la vremea respectivă.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Rock l-a ironizat și pe Smith, al cărui nume fusese vehiculat ca posibil candidat la Oscar pentru rolul său din filmul „Concussion”.

„Will nu a fost nominalizat pentru Concussion. Am înțeles. Vă enervați. Nu este corect ca Will să fi fost atât de bun și să nu fi fost nominalizat. Aveți dreptate”, a spus el. „De asemenea, nu este corect că Will a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru „Wild Wild West”.

Când vedeta din „Girls Trip” a fost întrebată despre glume, ea a părut să le ia în serios.

„Vine odată cu teritoriul, dragă”, a declarat ea pentru X17 la o săptămână după Oscarurile din 2016. „Hei, uite, vine cu teritoriul, dar trebuie să continuăm să ne mișcăm. Trebuie să continuăm să ne mișcăm. Trebuie să continuăm să ne mișcăm. Sunt o mulțime de lucruri pe care trebuie să le rezolvăm, o mulțime de lucruri în lumea noastră în acest moment. Trebuie să continuăm să ne mișcăm.”

Când Smith a fost întrebat despre asta în timp ce filma în New York, a răspuns pur și simplu cu un zâmbet și un semn al păcii. Se pare că, probabil, cuplul nu a trecut peste comentariile răutăcioase ale lui Rock.

Când fostul actor din „Saturday Night Live”, în vârstă de 57 de ani, a urcat pe scenă la gala Oscarurilor din acest an, el a spus: „Jada, te iubesc, G.I. Jane 2, abia aștept să îl văd”, ceea ce a făcut-o pe Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani – care suferă de alopecie și s-a ras în cap – să își dea ochii peste cap. „G.I. Jane” este un film din 1997, în care Demi Moore, cheală, joacă rolul unui soldat.

Inițial, Smith, în vârstă de 53 de ani, a râs, dar apoi a mărșăluit pe scenă și i-a dat o palmă lui Rock. Înregistrarea audio a fost cenzurată, dar cititorii de buze au analizat că un Smith furios a strigat: „Ține numele soției mele departe de gura ta nenorocită”.

Rock a încercat să arate că este o glumă, dar proaspătul câștigător al premiului Oscar nu a fost de acord și a continuat să strige: „Ține numele soției mele departe de gura ta nenorocită”.

„A fost cea mai tare noapte din istoria televiziunii”, a remarcat Rock cu înțelepciune.