• Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.
  • Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.
  • Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.

Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.

Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Știi că performanța înseamnă muncă și bineînțeles, sacrificiu. Larisa Iordache nu regretă niciun moment în care a luptat pentru glorie.