• Presa străină scrie că liderul Coreei de Nord s-ar putea ascunde într-o stațiune balneară de elită
  • Trenul a fost depistat de sateliți, conform unor imagini publicate de programul de monitorizare a Coreei de Nord, North 38
  • Presa rusă scrie că acolo ar exista un centru medical special amenajat pentru Kim Jong Un
  • În timp ce unele surse spun că liderul Coreei de Nord s-ar afla în comă, purtătorul de cuvânt al acestuia a anunțat că președintele se simte bine

După ce s-a vehiculat că Kim Jong Un nu se mai află printre cei vii, săptămâna aceasta a fost observat un tren special care ar aparține liderului Coreei de Nord. Imaginile surprinse din satelit au fost publicate de programul de monitorizare a Coreei de Nord, North 38.

Trenul a fost văzut într-o stațiune balneară de elită, numită Wolsan. Presa rusă scrie că acolo ar exista un centru medical special amenajat pentru Kim Jong Un, iar liderul Coreei de Nord s-ar reface acolo după o intervenție chirurgicală la inimă.

Totuși, informațiile se bat cap în cap. Publicaţia niponă Shukan Gendai scrie că Kim Jong-Un, în vârstă de 36 de ani, se află în comă. Pe de altă parte purtătorul de cuvânt al președintelui Coreei de Sud, Moon Jae-Ying a anunțat că Kim Jong-Un se simte bine.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Surse citate de CNN au declarat că serviciile secrete americane monitorizează informaţiile despre starea de sănătate a lui Kim Jong-Un.

Sursa foto: North 38