• O capră a detonat o bombă în Ucraina și a zdrobit 40 de soldați ruși.
  • Explozia a avut loc în apropierea unui spital din Zaporojie.
  • Animalul a scăpat dintr-o fermă din apropierea satului Kinski Rozdori și s-a rătăcit printre soldați.

Cei 40 de militari ruși au fost răniți după ce o capră a detonat o bombă în Ucraina. Armata se afla în apropierea unui spital din Zaporozhye și unde s-au montat bombe. Animalul a apărut brusc și cu „mișcările sale haotice” a declanșat explozia, scrie ziarul britanic Telegraph.

Capra a scăpat dintr-o fermă din apropierea satului Kinski Rozdori și s-a rătăcit printre soldați. Au pus minele ca o capcană în încercarea de a face o apărare circulară.

La scurt timp după ce a fost pregătită ambuscada, animalul a declanșat capcana infernală, care a provocat o reacție în lanț, alte dispozitive explodând.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Cel puțin 40 de militari au fost răniți. Soarta caprei este necunoscută, notează publicația.

După ce cazul a fost anunțat de informațiile ucrainene, povestea a câștigat rapid popularitate pe rețelele de socializare.

Apare chiar și numele „Capra Kievului”, care este o referire la „Spiritul Kievului”, miticul pilot ucrainean despre care se spunea că a rezistat cu succes invaziei ruse în primele săptămâni de război.

Între timp, luptele din Ucraina continuă, iar în urmă cu câteva zile Rusia a anunțat că a câștigat bătălia pentru Severodonețk. Continuă și atacurile de la Zaporojie. Până la 60% din suprafață se află sub ocupația armatei ruse.