• Acesta a fost găsit în apropiere de Austin de către poliția de vânătoare din Texas vineri.
  • Aligatorul a fost returnat luni la grădina zoologică din New Braunfels.
  • Se crede că animalul a fost capturat când era un ou sau un pui, potrivit Texas Parks and Wildlife Department.

Un aligator despre care se credea că a fost furat de la o grădină zoologică din Texas în urmă cu 20 de ani a fost recent returnat după ce a fost descoperit într-o casă din apropiere.

Aligatorul de 2,5 metri, numit Tewa, a fost probabil furat de o persoană care făcea voluntariat la Animal World & Snake Farm Zoo, spun oficialii. Acesta a fost găsit în apropiere de Austin de către poliția de vânătoare din Texas vineri și a fost returnat luni la grădina zoologică din New Braunfels.

„Aligatorii nu sunt animale de companie bune, oameni buni”, a declarat agenția. Se crede că animalul a fost capturat când era un ou sau un pui, potrivit Texas Parks and Wildlife Department.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC

Aceștia spun că a fost ținut într-o curte timp de „mulți ani” la aproximativ 80 de kilometri de grădina zoologică. Proprietarul nu avea permisele necesare pentru a-l păstra, așa că a fost confiscat. Persoana, care nu a fost identificată, a primit două citații.

Grădina zoologică a publicat un videoclip în care se spune că Tewa a fost prezentată celorlalți aligatori și că își va trăi viața în cadrul unității. Aceștia au adăugat că s-a adaptat bine la noul său mediu de când a fost returnată la grădina zoologică.

Persoana în cauză a primit două citații, fiecare dintre acestea fiind pasibilă de o amendă de până la 500 de dolari, a precizat Shugert. Numele acesteia nu a fost dezvăluit. Decizia de relocare a aligatorului, numit Tewa, a fost luată de un judecător la începutul lunii februarie, a declarat Shugert.