• Două persoane au murit și opt au fost grav rănite într-o busculadă după un concert al artistei rap GloRilla, în Rochester, New York.
  • Artista din Memphis spune că e „devastată”.
  • O anchetă este în curs pentru a stabili dacă proprietarii localului au respectat măsurile de siguranță.

Două persoane au murit și opt au fost grav rănite într-o busculadă după un concert al artistei rap GloRilla în Rochester, New York.

Autoritățile spun că agitația ar fi putut fi declanșată atunci când publicul a crezut că a auzit focuri de armă. „Pe măsură ce oamenii au început să iasă, mulțimea a început să se grăbească spre ieșire”, a declarat șeful poliției, David M Smith.

„Rapoartele preliminare de la persoanele aflate la fața locului indică faptul că aceste răni au fost cauzate de ciocnirii din mulțime. Nu avem nicio dovadă că s-au tras focuri de armă sau că cineva a fost împușcat sau înjunghiat ”, a declarat poliția din Rochester.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

A fost demarată o anchetă 

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili dacă proprietarii localului au respectat măsurile de siguranță.

Primarul din Rochester, Malik D. Evans, a declarat într-o conferință de presă că incidentul a fost „total inacceptabil” și o „tragedie de proporții epice … Când mergi la un concert, nu te aștepți să fii călcat în picioare. ” „Vom trage oamenii la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat aseară, punct” , a spus el.

Artista din Memphis, care a fost nominalizată luna trecută la premiile Grammy pentru cea mai bună interpretare rap, a declarat că nu a știut de incident decât după ce a părăsit localul.