• Nicole Kidman a devenit virală după ce a pozat profesionist pe covorul premiilor Oscar, duminică seara.
  • Ceremonia a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles și a fost marcată de mari victorii pentru filmul Everything Everywhere All at Once, care a luat șapte premii.
  • Kidman a fost nominalizată anul trecut la categoria Cea mai bună actriță” pentru interpretarea sa din Being the Ricardos”.

Nicole Kidman a devenit virală pe social media după ce a pozat profesionist pe covorul premiilor Oscar, duminică seara.

Ceremonia din 2023 – care a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles – a fost marcată de mari victorii pentru filmul Everything Everywhere All at Once, care a luat șapte premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță pentru Michelle Yeoh.

Kidman, care a fost nominalizată anul trecut la categoria Cea mai bună actriță” pentru interpretarea sa din Being the Ricardos”, a participat la evenimentul din acest an alături de soțul ei, Keith Urban, cu care este împreună de 17 ani.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În imaginile care au devenit virale pe Twitter peste noapte, Kidman își aruncă privirea spre cameră, aruncându-și părul lung și blond peste umăr. Actrița a purtat o rochie Armani Privé neagră, cu un singur umăr, cu o crăpătură până la coapsă și accesorizat cu trandafiri strălucitori. Fanii au apreciat prezența și outfit-ul lui Kidman din clipului de pe rețelele de socializare. Mi-a căzut maxilarul”, a postat un fan.

Pe de altă parte, în timpul serii, Angela Bassett a fost lăudată pentru reacția ei reală” la pierderea la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, iar Hugh Grant a fost criticat pentru interviul controversat de pe covor. Gazda Jimmy Kimmel a dat startul evenimentului de la Los Angeles cu un monolog în care l-a ironizat pe regizorul Avatar, James Cameron, palma lui Will Smith de anul trecut și, în ceea ce a fost considerat de telespectatori ca fiind o lovitură josnică”, performanța slabă în box office a filmului Babylon.