• Joe Biden a fost informat marți despre un incident deasupra Mării Negre, în care un avion de vânătoare rus Su-27 a lovit elicea unei drone de supraveghere militară americane Reaper”.
  • Deși au mai existat și alte astfel de interceptări, a precizat Kirby, aceasta a fost demnă de luat în seamă.
  • „Departamentul de Stat va vorbi direct cu omologii lor ruși și își va exprima îngrijorarea noastră cu privire la această interceptare nesigură și neprofesionistă”, a spus el.

Președintele Joe Biden a fost informat marți despre un incident deasupra Mării Negre, în care un avion de vânătoare rus Su-27 a lovit elicea unei drone de supraveghere militară americane Reaper”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby.

Deși au mai existat și alte astfel de interceptări, a precizat Kirby, aceasta a fost demnă de luat în seamă pentru că a fost nesigură și neprofesionistă” și a provocat doborârea unui avion american. Deci este unică în această privință”, a spus Kirby.

Departamentul de Stat va vorbi direct cu omologii lor ruși și își va exprima îngrijorarea noastră cu privire la această interceptare nesigură și neprofesionistă”, a spus el, scrie Reuters.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA