• Mark Zuckerberg și soția sa, Dr. Priscilla Chan, i-au urat bun venit celui de-al treilea copil pe care îl au împreună.
  • Cuplul are împreună alte două fiice, August, în vârstă de 5 ani, și Maxima, în vârstă de 7 ani.
  • Cei doi au sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei prin recrearea unei fotografii din 2012.

Mark Zuckerberg și soția sa, Dr. Priscilla Chan, i-au urat bun venit celui de-al treilea copil pe care îl au împreună, a anunțat vineri CEO-ul Meta într-o postare pe Instagram. „Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a scris el în descrierea postării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mark Zuckerberg (@zuck)

Zuckerberg și Chan, care sunt co-fondatori și co-CEO la CZI, sunt, de asemenea, părinți altor două fete, August, în vârstă de 5 ani, și Maxima, în vârstă de 7 ani. Zuckerberg și soția sa filantropistă, în vârstă de 38 de ani, au anunțat pentru prima dată vestea emoționantă a bebelușului lor în septembrie.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Multă dragoste. Fericit să împărtășesc faptul că Max și August vor avea o surioară anul viitor!”, a scris el alături de o fotografie a cuplului pe rețelele de socializare.


Povestea de dragoste dintre Zuckerberg și Chan a început în 2003, când au început să se întâlnească după ce s-au întâlnit la coadă la toaletă, la o petrecere a lui Zuckerberg de la Universitatea Harvard, când el era student în anul doi, iar ea era boboc.

Cei doi au sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Au sărbătorit această etapă prin recrearea uneia dintre fotografiile pe care le-au făcut împreună în ziua nunții, în 2012. „10 ani de căsătorie și jumătate din viața noastră împreună”, a scris Zuckerberg alături de fotografie.

Citește și