• Actrița a postat o fotografie cu Royce, fiica sa, înotând pentru prima dată în ocean.
  • Rebel Wilson a devenit mamă la finalul anului 2022, alături de logodnica sa, Ramona Agruma.
  • Royce a fost născută cu ajutorul unei mame surogat, din cauza problemelor lui Wilson cu fertilitatea.

Rebel Wilson se bucură de clipe înduioșătoare alături de fetița sa 4 luni. Actrița a postat pe Instagram o fotografie care surprinde un moment inedit cu cele două la soare, înotând împreună. 

Fotografia o înfățișează pe Wilson, în vârstă de 43 de ani ținând-o pe micuța Royce în brațe. „Prima dată când Roycie înoată în ocean” a scris vedeta pe Instagram, alături de fotografia postată pe rețelele sociale. Wilson are parte de multe momente frumoase și unice alături de fiica sa, devenind mămică în luna noiembrie a anului trecut.

Rebel Wilson a anunțat nașterea fiicei sale prin surogat în 2022. La momentul respectiv, vedeta a împărtășit cu publicul o fotografie cu nou-născuta și și-a exprimat bucuria de a-și întregi familia. „Nici măcar nu pot descrie dragostea pe care i-o port, este un miracol! Voi fi întotdeauna recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat”, a scris Wilson. „Au trecut ani de zile… dar am vrut să-i mulțumesc în special minunatei mele mame surogat, care a purtat-o ​​și a născut-o cu atâta grijă”.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS

Nu este un secret faptul că actrița Rebel Wilson s-a confruntat în trecut cu mari probleme în ceea ce privește fertilitatea, scrie Today. Într-un final, vedeta a decis să apeleze la o mamă surogat pentru a-și întemeia familia mult dorită. Alături de logodnica sa, Ramona Agruma, Rebel Wilson dorește să îi ofere micuței Royce o familie iubitoare.

Citește și:

VIDEO. Ninsoare la final de martie în București. Imaginile surprinse pe străzile din Capitală

Musk și experții cer o pauză în dezvoltarea sistemelor de inteligență artificială care pot depăși GPT-4

Cum să interpretezi corect limbajul corpului. Sfaturile unui expert