• Google, compania Alphabet Inc., a declarat vineri că va actualiza Bard, robotul său de chat cu inteligență artificială (AI) generativă.
  • Luna trecută, compania a început lansarea publică a Bard pentru a câștiga teren în fața Microsoft Corp.
  • Lansarea ChatGPT, un chatbot de la OpenAI, un startup susținut de Microsoft, a provocat anul trecut un sprint în sectorul tehnologic.

Google, compania Alphabet Inc. (GOOGL.O), a declarat vineri că va actualiza Bard, robotul său de chat cu inteligență artificială (AI) generativă, pentru a ajuta oamenii să scrie cod pentru a dezvolta software. Gigantul tehnologic urmând să recupereze decalajul într-o cursă rapidă în ceea ce privește tehnologia AI. scrie Reuters.

Luna trecută, compania a început lansarea publică a Bard pentru a câștiga teren în fața Microsoft Corp (MSFT.O).

Lansarea ChatGPT, un chatbot de la OpenAI, un startup susținut de Microsoft, a provocat anul trecut un sprint în sectorul tehnologic pentru a pune AI în mâinile mai multor utilizatori.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Google descrie Bard ca fiind un experiment care permite colaborarea cu IA generativă, tehnologie care se bazează pe datele din trecut pentru a crea mai degrabă decât pentru a identifica conținutul.
Bard va fi capabil să codifice în 20 de limbaje de programare, inclusiv Java, C++ și Python, și poate, de asemenea, să ajute la depanarea și explicarea codului către utilizatori, a declarat vineri Google.

Compania a precizat că Bard poate, de asemenea, să optimizeze codul pentru a-l face mai rapid sau mai eficient, cu ajutorul unor simple solicitări de tipul „Ai putea face acest cod mai rapid?”.

Citește și