• Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a purtat un costum bleumarin, în timp ce soția sa, Camilla, a purtat o rochie albastră pentru această ieșire.
  • Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, cunoscută sub numele de Biserica Actorilor.
  • Regele și regina au vizitat apoi piața Covent Garden Apple Market pentru a se întâlni cu comercianții locali.

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au avut prima lor întâlnire comună de la încoronare. Majestățile Lor au vizitat miercuri Covent Garden, unde s-au întâlnit cu membri ai comunității locale, comercianți de pe piață și organizații artistice, scrie Hello Magazine.

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, a purtat un costum bleumarin, în timp ce soția sa, Camilla, a purtat o rochie albastră pentru această ieșire. Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, cunoscută sub numele de Biserica Actorilor, pentru a marca cea de-a 390-a aniversare a acesteia.

Regele și regina au vizitat apoi piața Covent Garden Apple Market pentru a se întâlni cu comercianții locali specializați în arte și meșteșuguri britanice, precum și cu restauratorii locali.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Ultima oprire a celor doi a fost Royal Opera House, care găzduiește Baletul Regal, Opera Regală, Orchestra Royal Opera House. În calitate de Prinț de Wales, Majestatea Sa a devenit patron al Operei Regale în 1975, președinte al Baletului Regal în 2003 și patron al Operei Regale în 2009. În cursul zilei de astăzi, Regele Charles al III-lea se va întâlni cu câștigătorii Prince’s Trust Award 2023 și cu ambasadorii celebrităților, printre care Holly Willoughby, la Palatul Buckingham.

Prezentatoarea emisiunii This Morning, Holly, care a părăsit mai devreme emisiunea de miercuri, a declarat: Mi-am pus rochia mea elegantă astăzi pentru că mai târziu în această după-amiază mă îndrept spre Palatul Buckingham și acolo va fi regele, iar noi vom prezenta câștigătorii premiului”.

Încoronarea comună a regelui și a reginei a avut loc pe 6 mai la Westminster Abbey. După slujbă, regele și regina încoronați au călătorit înapoi la Palatul Buckingham în trăsura de stat aurită, cu membrii familiei regale în procesiune.

Citește și