• Alicia Vikander primește ovații timp de 8 minute la proiecția filmului „Firebrand” la Festivalul de Film de la Cannes.
  • Gigi Hadid strălucește într-o reinterpretare unică a unei rochii Jean Paul Gaultier purtate anterior de sora sa, Bella Hadid.
  • Jennifer Lawrence impresionează într-o rochie Christian Dior Couture la proiecția filmului său documentar „Bread and Roses” la Cannes.

Cea de-a 6-a zi a Festivalului de Film de la Cannes se deschide cu proiecția „Firebrand” (Le Jeu De La Reine), iar protagonista Alicia Vikender primește 8 minute de aplauze pe covorul roșu, relatează Daily Mail.
Îmbrăcată într-o rochie roz cu paiete, semnată de Louis Vuitton, actrița de origine suedeză a strălucit pe red carpet, la brațul soțului ei, Michael Fassbender.

Gigi Hadid a strălucit într-o rochie unică, marca Jean Paul Gaultier reinterpretată cu un design propriu, pe care sora sa, Bella Hadid a purtat-o anterior, la ediția din 2018.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Fostul înger Victoria Secret`s a accesorizat rochia cu bijuterii strălucitoare
și a avut o coafură platinată în valuri bombshell.

Jennifer Lawrence s-a alăturat pentru a-și celebra proiecția filmului documentar „Bread and Roses”,într-o rochie Christian Dior Couture de culoare roșie, cu bretele subțiri și decolteu cu volane.

Citește și: