• Serviciul de streaming a declarat că a început să alerteze membrii cu privire la noua sa politică de partajare, menționând că fiecare cont trebuie partajat doar în cadrul unei singure locuințe.
  • „Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.”
  • Această decizie a venit în încercarea de a crește veniturile și numărul de abonați, la scurt timp după ce compania a început să vadă cum stagnează creșterea.

Netflix a declarat că și-a avertizat utilizatorii cu privire la zilele de partajare a parolelor, care au luat sfârșit.
Într-un e-mail adresat membrilor, streamerul a spus: „Contul dvs. de Netflix este pentru dvs. și pentru persoanele cu care locuiți.” Membrii pot transfera profilul unei persoane din afara gospodăriei lor, astfel încât persoana respectivă să poată începe un abonament pe care îl plătește pe cont propriu sau pot plăti o taxă suplimentară de 2.90 euro pe lună, pentru fiecare persoană, declară Netflix.

Sursă: Netflix

„Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul în afara locuinței personale.”

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Un cont este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.”.

Sursă: Netflix

Pe pagina de planuri de abonament a Netflix, aceasta menționează că membrii suplimentari pot fi adăugați la planurile sale standard și premium fără reclame.

Netflix a avertizat că își va înăspri liniile directoare privind partajarea parolelor, în încercarea de a crește veniturile și numărul de abonați, la scurt timp după ce compania a început să vadă cum stagnează creșterea.

Citește și:

FOTO. O inscripție care datează de 2.000 de ani a fost descoperită la Ierusalim. Documentul ar reprezenta o tranzacție

Efectele încălzirii globale: crește rata mortalității, iar traiul a miliarde de oameni este pus în pericol

STUDIU. Bărbații cheltuie mai mulți bani la mall, femeile petrec mai mult timp