• Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul Parc des Princes i-a citit numele.
  • „Aș dori să mulțumesc clubului, orașului Paris și oamenilor săi pentru acești doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului.
  • Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câștige al 11-lea titlu în Liga Franței.

Lui Lionel Messi nu i-a păsat de huiduielile din ultimul său meci pentru Paris Saint-Germain, când a pierdut sâmbătă cu 3-2 cu Clermont. Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul Parc des Princes i-a citit numele. Câteva minute mai târziu, Messi a intrat pe teren cu zâmbetul pe buze, ținând mâinile celor trei copii ai săi înainte de fotografia echipei și sărutându-i pe frunte înainte de start, scrie New York Post.

„Aș dori să mulțumesc clubului, orașului Paris și oamenilor săi pentru acești doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului. În două sezoane la PSG, Messi a câștigat două ligi franceze și Trofeul Campionilor Franței și a marcat 32 de goluri și 35 de pase decisive în toate competițiile.

Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câștige al 11-lea titlu în Liga Franței, cu un record. Prin înscrierea celui de-al 496-lea gol în carieră, fotbalistul argentinian a doborât și recordul de goluri al lui Cristiano Ronaldo pentru primele cinci ligi ale Europei.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Câștigătorul Cupei Mondiale nu a semnat prelungirea contractului pe care i-a oferit-o PSG, susținut de Qatar, și a fost strâns legat de mutarea într-un club saudit unde ar putea câștiga mai mulți bani decât Ronaldo. Inter Miami este o altă opțiune posibilă, dar nu ar putea egala oferta saudită de sute de milioane de dolari. Messi a încercat din greu să intre pe foaia de scor în ultima zi a ligii franceze.

A avut un șut parat de portarul de la Clermont, Mory Diaw, în minutul 14, a lovit o lovitură liberă în minutul 31 și a tras o lovitură liberă peste bară în al 42-lea.

Citește și: