• Jenna Ortega a primit reacții negative la începutul acestui an, după ce a spus că a schimbat replicile în serialul „Wednesday”.
  • Vedeta a explicat de ce a pus „piciorul în prag” pe platoul de filmare al serialului Netflix.
  • Ortega și-a amintit cum i s-a spus în trecut pe platourile de filmare să „tacă și să-și facă treaba”.

Jenna Ortega a fost criticată în luna martie, când a apărut la podcastul „Armchair Expert” și a discutat despre cum și-a schimbat unele replici din „Wednesday”, deoarece credea că nu se potrivesc personajului, scrie Insider.

Actrița, în vârstă de 20 de ani, pare să își apere acțiunile într-un interviu pentru The Hollywood Reporter. Ortega a explicat că a avut în trecut roluri în care a simțit că opiniile ei au fost respinse pe platou. „Am avut experiențe în televiziune în care am simțit că vocea mea nu a fost auzită, că am fost menită să fiu o marionetă”, a spus ea. „Mi s-a spus pe platourile de filmare: „Nu ai de unde să știi, pentru că nu ești scriitor” sau „Taci și fă-ți treaba”. „De la vârsta de 12 ani, am tot auzit lucruri de genul acesta. Așa că am intrat în Wednesday cu ezitare”.

Vedeta a continuat să declare că nu a vrut să fie doar o „persoană care mulțumește oamenii” în timp ce filma serialul Netflix, motiv pentru care a fost hotărâtă să se asigure că vocea ei este „auzită”. Ortega a explicat: „Cred că, pentru că sunt o persoană care are o opinie foarte clară sau pentru că știu cum este să fii o persoană care mulțumește oamenii în această industrie și știu cât de nefericită sau cât de frustrant a fost în trecut, când am intrat în Wednesday am pus piciorul în prag și am făcut să fie clar că tot ce am avut de spus a contat și a fost auzit”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

De asemenea, actrița a spus că este recunoscătoare că a lucrat cu regizorul și producătorul Tim Burton la „Wednesday”, explicând cum a vrut să colaboreze direct cu ea pentru personaj. „Dar am fost norocoasă să lucrez cu cineva ca Tim Burton, care m-a tras în rulota lui într-o zi și mi-a spus că vrea să fie o placă de rezonanță pentru vocea mea”, a adăugat ea.

Vedeta a spus că, în cele din urmă, i-a plăcut să lucreze cu scenariștii și a precizat că se simte norocoasă să lucreze din nou cu ei în sezonul doi din „Wednesday”. De data aceasta, Ortega va fi și producător.

Citește și: