• Filmul concertului lui Lady Gaga pentru „The Chromatica Ball Tour” este în producție, spune cântăreața pop.
  • Gaga a confirmat vestea prin intermediul Instagram și le-a oferit fanilor detalii despre procesul creativ din ultima vreme.
  • Descrierea postării menționează, de asemenea, că a scris și a produs muzică pentru un „proiect special”.

Filmul concertului lui Lady Gaga pentru „The Chromatica Ball Tour” este în producție, spune cântăreața pop. Vineri seară, Gaga a confirmat vestea prin intermediul Instagram și le-a oferit fanilor detalii despre procesul creativ din ultima vreme, scrie Variety.

Artista a a scris pe Instagram: „Am condus start-up-ul meu Haus Labs, am făcut muncă filantropică și, în plus, am lucrat la editarea filmului The Chromatica Ball”. Ea a adăugat: „Iată o fotografie în care lucrez la editarea filmului The Chromatica Ball (în spatele meu se află un cadru din film) – abia aștept să îl vedeți.”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Recomandări

UE COOPEREAZĂ CU MOLDOVA
FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE

Descrierea postării menționează, de asemenea, că a scris și a produs muzică pentru un „proiect special”.

Turneul de 15 opriri pentru promovarea celui de-al șaselea album de studio al lui Gaga, „Chromatica”, lansat în 2020, a avut loc în 2022, cântăreața făcând opriri în America de Nord și Europa. La momentul lansării, promovarea pentru album a fost amânată din cauza COVID.

Concertul ei din Los Angeles, de pe Dodger Stadium, este probabil momentul în care a fost filmat, având în vedere că mulțimea de peste 52.000 de participanți a fost anunțată că spectacolul este înregistrat. Gaga a postat, de asemenea, despre concert pe Twitter, scriind: „30 de camere îndreptate spre tine și o ai singură dublă”.

Lady Gaga revine în „Joker: Folie à Deux”

Anul viitor, o vei putea vedea pe Gaga în filmul lui Todd Phillips „Joker: Folie à Deux”, alături de Joaquin Phoenix, care își reia rolul lui Arthur Fleck/Joker. Gaga o va interpreta pe Harley Quinn. Din distribuția secundară fac parte Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland și Harry Lawtey. Zazie Beetz, care a jucat în primul „Joker” în rolul lui Sophie, revine.

Citește și