• Un bărbat singur a recurs la măsuri extreme pe Tinder pentru a încerca să-și asigure o întâlnire – oferind un bilet gratis la un concert cu Taylor Swift.
  • ,,Am nevoie de o însoțitoare pentru Taylor, m-am gândit că ar fi mai bine să încep să caut.” , a scris el pe Tinder.
  • Această metodă neobișnuită a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, care s-au oferit voluntari pentru această ocazie și au numit-o ,,genială”.

Un bărbat singur a decis să adopte o abordare neobișnuită pe aplicația de întâlniri Tinder pentru a-și asigura o întâlnire – oferind un bilet gratuit la un concert cu Taylor Swift, potrivit Indy 100.

,,Am nevoie de o însoțitoare pentru Taylor, m-am gândit că ar fi mai bine să încep să caut.” , a scris el pe Tinder.

Această metodă neobișnuită a fost întâmpinată cu entuziasm de fani, care s-au oferit voluntari pentru această ocazie și au numit-o ,,genială”. Un utilizator a scris: ,,Chiar dacă planul lui era să mă omoare, i-aș cere pur și simplu să aștepte până după (concert).”

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

Cu toate acestea, alții nu au fost prea impresionați de abordarea creativă a bărbatului. ,,Este atât de drăguț când ei cred că suntem proști” , a comentat cineva, subliniind că screenshotul nu înseamnă neapărat că deține biletele. Aceste reacții au apărut după ce biletele pre-sale au fost puse în vânzare săptămâna trecută pentru turneul mult așteptat al lui Swift, generând nemulțumire și o serie de meme-uri online.

La începutul acestui an, Ticketmaster a fost nevoit să-și ceară scuze față de Taylor Swift și față de fanii ei, după ce site-ul lor a picat. ,,Ne cerem scuze fanilor. Ne cerem scuze doamnei Swift” , a declarat un reprezentant al companiei.

Citește și

Ion Ţiriac jr: Hidroelectrica poate ajunge la 20 miliarde de euro

Aeolus: Un satelit de 1,3 tone va cădea pe Pământ în câteva săptămâni

Au fost făcute noi descoperiri pe Marte. Cristian Român: Avem informații că viața ar putea să existe pe Venus, Marte și Saturn