• DJI a lansat o nouă cameră de acțiune, Osmo Action 4, cu un senzor masiv de 1/1.3 inci.
  • GoPro urmează să lanseze în perioadă următoare rivalul, Hero 12.
  • Osmo Action 4 filmează un unghi de 155 de grade și e capabil și de filmare 4K 120fps.

A 4-a generația pentru camera de acțiune de la DJI numită Osmo Action 4 filmează ultra-wide, cu un unghi de 155 de grade, la rezoluție 4K și 60 de frame-uri pe secundă, scrie The Verge.

Are o mulțime de funcții pentru orice gen de aventură, însă marele plus este reprezentat de abilitatea de a filma la o calitate înaltă și în condiții de lumină slabă, mai bine și decât telefoanele de ultimă generație.

Amatorii de senzații tari au nevoie de o cameră de acțiune pe măsură. Iar un nou model tocmai a apărut pe piață, cu o lună înainte de rivalul GoPro.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cu ce accesorii vine la pachet

Osmo Action 4 vine în mai multe tipuri de pachet, în funcție de accesorile alese. Cel standard are un preț de 399 de dolari. Funcția RockSteady 3.0 Plus inclusă este o versiune îmbunătățită a sistemului de stabilizare a imaginii.

Există, de asemenea, HorizonSteady, care poate bloca înclinarea unei înregistrări pentru a menține imaginile drepte, chiar dacă aparatul foto face o rotire de 360 de grade. Modul InvisiStick de la DJI, care face invizibil bastonul de selfie de 1,5 metri oferit în pachet, a fost îmbunătățit pentru a fi utilizat în mai multe scenarii, comparativ cu Action 3, care, în general, funcționa cel mai bine cu fundaluri mai puțin complexe, cum ar fi munții înzăpeziți. DJI i-a luat-o astfel înainte rivalului GoPro care va lansa modelul Hero 12 pe 15 septembrie.

Citește și: