• Cel mai bogat om din lume a postat un meme care îl vizează pe președintele ucrainean în legătură cu apelurile sale pentru ajutor internațional.
  • Liderul ucrainean a obținut ajutor militar de miliarde de dolari de la aliați de când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022.
  • Ruslan Stefanchuk, președintele parlamentului ucrainean, l-a ironizat pe Musk în replică.

Membrii parlamentului ucrainean îl atacă pe Elon Musk după ce acesta l-a ironizat pe președintele țării din timpul războiului. Cel mai bogat om din lume a postat un meme care îl vizează pe președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, în legătură cu apelurile sale pentru ajutor internațional. Liderul ucrainean a obținut ajutor militar de miliarde de dolari de la aliați de când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, informează Business Insider.

Imaginea, care a decupat chipul lui Zelenski pe un șablon de meme, conținea textul: Când au trecut 5 minute și nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari”.

Ruslan Stefanchuk, președintele parlamentului ucrainean, l-a ironizat pe Musk în replică. Într-o aparentă referire la lansarea eșuată a SpaceX, el a spus: Cazul în care un tip @elonmusk a încercat să cucerească spațiul, dar ceva nu a mers bine și în 5 minute s-a ruinat totul”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Într-o postare pe pagina sa oficială X, parlamentul ucrainean a postat același meme cu o imagine a lui Musk suprapusă peste text: Când au trecut 5 minute și nu ai răspândit propagandă rusească”. Meme-ul a fost raportat și a apărut în mai multe surse, dar pare să fi fost șters.

Citește și