• „Am trecut prin unele lucruri”, a spus Foxx mulțimii colegilor de onoare și invitaților celebri.
  • „Este o nebunie; nu puteam face asta acum șase luni. Nu puteam să merg de fapt”, a spus actorul.
  • „Mă simt bine să fiu aici. Prețuiesc fiecare minut acum. Este diferit”, a continuat el.

Jamie Foxx a parcurs un drum lung de când a avut o „complicație medicală” în aprilie. Actorul câștigător al Oscarului, în vârstă de 55 de ani, și-a făcut prima sa apariție publică importantă de când a fost spitalizat la începutul acestui an pentru a accepta premiul Vanguard la evenimentul Celebration of Cinema & Television a Critics Choice Association: Honoring Black, Latino and AAPI Achievements din Los Angeles, luni seară, scrie USA Today. Sosirea lui surpriză pe scenă a fost întâmpinată cu mai bine de jumătate de minut de aplauze.

„Am trecut prin unele lucruri”, a spus Foxx mulțimii prezente. „Este o nebunie; nu puteam face asta acum șase luni. Nu puteam să merg de fapt.” Și-a luat un moment să se recupereze, părând că se emoționează.

„Mă simt bine să fiu aici. Prețuiesc fiecare minut acum. Este diferit”, a continuat el. „Nu i-aș dori nici celui mai rău inamic al meu să treacă prin ce am trecut eu, pentru că este greu…Am văzut tunelul. Nu am văzut lumina. Era cald în acel tunel; nu știu unde mă duceam.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

La câteva luni după ce fiica sa, Corinne Foxx, a împărtășit vestea „complicației sale medicale”, el a postat un videoclip pe rețelele de socializare pentru a le dovedi fanilor săi că se vindeca.

Citește și