• Avem și un procent înregistrat de 55% pentru circuitele turistice de anul viitor.
  • Turiștii români sunt dornici să exploreze și să descopere lumea într-un mod inedit.
  • Se remarcă o creștere considerabilă și a cererii pentru croaziere.

Nici nu s-a terminat bine 2023, că deja avem tendințele de travel pentru 2024. Vedem creșteri de acum chiar și pentru sejururile de Paște de anul viitor, creșteri de 80% chiar. Avem și un procent înregistrat de 55% pentru circuitele turistice de anul viitor.

Tendința de creștere mare pentru circuite indică faptul că turiștii români sunt dornici să exploreze și să descopere lumea într-un mod inedit. Printre cele mai căutate destinații de circuit ale începutului de an 2024 se numără: Nicaragua – Costa Rica, cu tarife de la 4.400 de euro, Costa Ric- El Salvador-Columbia, cu bugete începând de la 4.900 de euro, China-Tibet-Nepal, pentru care ai nevoie de 6.000 de euro. Se remarcă o creștere considerabilă și a cererii pentru croaziere.

Printre cele mai solicitate croaziere de lux se numără: Croazieră pe Mississippi și Florida – Statele Unite ale Americii, Croazieră de Rusalii în Islanda și Groenlanda și Croazieră prin Fiordurile Norvegiene. După o perioadă de incertitudine, turiștii români arată un interes crescut pentru planificarea în avans a călătoriilor. Românii preferă să își petreacă vacanțele cât mai activ, în locuri cu o bogată istorie și tradiție culturală, indicând o dorință de învățare și de trăire a unor experiențe noi.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT

Citește și