• Viorel Cataramă a mers într-o localitate carantinată, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus
  • Preşedintele Partidului Dreapta Liberală le-a dus măști oamenilor și a stat de vorbă cu ei
  • Politicianul i-a îmbrățișat pe oameni în speranţa că va lua virusul

Viorel Cataramă vrea să îți povestească, din propria lui experiență, cum se va simți după ce va lua coronavirus. Așa că, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar, iar pentru asta a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde până acum mai mult de 70 de persoane au fost infectate. Acolo, politicianul a început să-i îmbrăţişeze pe toţi, inclusiv un fost pacient Covid-19.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică? Soţia! Ia-l pe domnul în braţe!“, au spus oamenii.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare a drepturilor şi libertăţilor oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită“, spune el.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM

Politicianul ia în calcul două situații: „Nu neg posibilitatea de a mă infecta sau ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică. În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul“.