• Conversaţiile faţă în faţă şi chiar antrenamentele pentru a le susţine, apar pentru prima dată printre noile tendinţe globale de wellness pentru noul an.
  • Învăţarea „discuţiilor adevărate” se află pe locul şase.
  • Pe primul loc se află mania îngrijirii corporale.

Conversaţiile faţă în faţă, semnificative, şi chiar antrenamentele pentru a le susţine, apar pentru prima dată printre noile tendinţe globale de wellness pentru noul an, potrivit sondajelor GWI şi Pinterest.

Pe primul loc se află mania îngrijirii corporale, pe locul al doilea o activitate fizică abandonată cândva, urmată de încercările (adesea stângace) de a ne detoxifia de ecranele lumii digitale.

Urmează în topul noilor tendinţe în materie de wellness un boom al artelor marţiale, precum karate, kickboxing şi jiu-jitsu, care oferă un excelent antrenament „cardio”, dar sunt, de asemenea, metode bune pentru a distruge agresivitatea şi dificultăţile de relaţionare cu ceilalţi, potrivit unei analize recente care a trecut în revistă 14 studii realizate în întreaga lume în acest sens.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Pe locul urmator se situează, surprinzător, „marile discuţii”, adică posibilitatea de a recupera legăturile şi relaţiile umane prin contactul real, nu mai cu ajutorul mesageriei şi al chat-urilor.

„Învăţarea susţinerii unor conversaţii semnificative” este o urgenţă în special a generaţiei Z şi a milenialilor aflaţi în căutarea unei mai mari intimităţi emoţionale prin discuţii. Este cauza ascensiunii jocurilor de societate şi a aplicaţiilor pentru iniţierea dialogurilor, cum ar fi „Get Closer” sau „Let’s Get Deep”.

Încheie clasamentul wellness 2024 dorinţa de a nu consuma alcool, de a scăpa de kilogramele în plus şi de a ne gândi la propria sănătate prin reducerea consumului de alcool.

Citește și