• Nadella pune accent pe importanța anticipării consecințelor noilor tehnologii.
  • Exprimă optimism cu privire la angajamentul crescut al industriei pentru siguranță și echitate.
  • A remarcat o schimbare fundamentală în modul în care industria tehnologiei digitale se raportează la aceste aspecte în ultimii 10 ani.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella aduce un ton optimist la Forumul Economic Mondial, exprimându-și speranța pentru viitorul inteligenței artificiale și subliniind importanța abordării responsabile a tehnologiei emergente.

Ce spune mai exact Nadella?

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella vorbește la Davos pe o notă optimistă despre viitorul inteligenței artificiale. Într-o conversație cu Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial, Nadella subliniază importanța anticipării consecințelor neintenționate ale noilor tehnologii și necesitatea abordării simultane a beneficiilor și provocărilor.

A remarcat o schimbare fundamentală în modul în care industria tehnologiei digitale se raportează la aceste aspecte în ultimii 10 ani și evidențiază dialogul privind ridicarea standardelor de siguranță în industrie. Nadella a exprimat un optimism crescut în privința modului în care industria se pregătește pentru viitor, subliniind angajamentul în creștere pentru siguranță, încredere și echitate.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE
V. NULAND RUPE TĂCEREA
CE PLAN ARE NETANYAHU?
BIDEN CAUTĂ SPRIJIN ÎN SILICON VALLEY

Până la urmă e normal, Microsoft a învestit peste 13 miliarde de dolari în dezvoltarea ChatGPT, iar mai nou Microsoft lansează și un abonament lunar care permite folosirea funcțiilor IA în cadrul aplicațiilor Office/Microsoft 365 și care oferă acces prioritar la modelul ChatGPT-4 Turbo.

Citește și