• Jennifer Lopez ar fi primit 5 mil.$ pentru concertul din Dubai.
  • Dubaiul este un oraș cu legi stricte împotriva homosexualității.
  • Peter Tatchell: „Este foarte trist că un aliat de lungă durată este pregătit să pună banii înaintea drepturilor omului”.

Jennifer Lopez se confruntă cu un val de critici de la comunitatea LGBTQ+. Artista, cunoscută ca un aliat al comunității, ar fi primit 5 milioane de dolari pentru un concert la lansarea unui hotel. Hotelul de lux este situat în Emiratele Arabe Unite și are legi stricte împotriva homosexualității.

Ce s-a întâmplat mai exact cu Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez este un simbol LGBT pentru mulți, după ce a primit mai multe premii de-a lungul anilor pentru activismul său în favoarea drepturilor comunității. Dar vedeta americană a stârnit revoltă sâmbătă seară, când a încasat, conform zvonurilor, 5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez a ținut un concert la lansarea hotelului de 5 stele – One and Only One Za’abeel din Dubai, unde persoanele LGBTQ+ se confruntă cu legi stricte împotriva homosexualității. O purtătoare de cuvânt a lui Jennifer, de la compania ei de PR din SUA, a anunțat sâmbătă dimineata că ea nu va cânta la petrecere, dar câteva ore mai târziu Jennifer a urcat pe scenă pentru a interpreta Get Right, Jeny from the block și alte melodii.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
MĂNÂNCI MAI PUȚIN, TRĂIEȘTI MAI MULT?

Activistul pentru drepturile homosexualilor, Peter Tatchell, spune: „Este foarte trist că un aliat de lungă durată al LGBTQ, precum Jennifer Lopez, este pregătită să pună banii înaintea drepturilor omului. Regimul din Dubai o folosește pentru a proiecta o imagine mai liberală. Este un exercițiu cinic și este rușinos că ea se lasă păcălită”.

Anul trecut, Beyonce a fost criticată când a încasat 19 milioane de lire sterline pentru a cânta la deschiderea hotelului Atlantis The Royal din Dubai, dezamăgindu-și fanii LGBTQ.

Citește și: