• Kamala Harris, într-un interviu recent, a declarat pentru WSJ că este „gata să servească” ca președinte.
  • „Nu există nicio îndoială despre asta”, a răspuns ea când a fost întrebată dacă este pregătită să stea în Biroul Oval.
  • Harris a făcut remarcile deoarece preocupările legate de vârsta președintelui Biden au apărut ca o problemă în cursa din 2024.

Vicepreședintele Kamala Harris, într-un interviu recent, a spus că este „gata să servească” ca președinte pe fondul îngrijorărilor alegătorilor cu privire la vârsta președintelui Joe Biden – care s-au amplificat doar după ce raportul unui avocat special de săptămâna trecută a ridicat întrebări cu privire la acuitatea sa mentală, scrie Business Insider.

Într-un interviu acordat The Wall Street Journal, cu doar două zile înainte ca Robert Hur să-și elibereze raportul despre gestionarea de către Biden a documentelor clasificate, Harris a fost întrebată dacă trebuie să demonstreze electoratului că va fi pregătită să stea în Biroul Oval.

„Sunt gata să servesc. Nu există nicio îndoială în acest sens”, a spus Harris pentru The Journal. Vicepreședintele a spus apoi că oamenii care i-au observat performanța la locul de muncă sunt „pe deplin conștienți de capacitatea mea de a conduce”.

Recomandări

INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT

Harris, fost procuror de district din San Francisco, procuror general al statului California și senator american pentru California, a intrat în funcție ca o figură istorică – ca prima femeie, negru și indian-american vicepreședinte din istoria Americii.

Chiar înainte de a câștiga alegerile din 2020, Biden a spus că Harris va fi un partener cu drepturi depline la Casa Albă.

Citește și