• Lady Gaga a recreat propria sa imagine din pauza spectacolului de la Super Bowl din 2017.
  • Artista pop a purtat machiaj cu cristale strălucitoare, similar cu cel pe care l-a purtat în timpul reprezentației de acum șapte ani.
  • Împreună cu partenerul ei, Michael Polansky, Gaga a urmărit meciul din locurile speciale de la mijlocul terenului.

În 2024, pokerface a lui Lady Gaga este televizată – și împodobită cu cristale – la Super Bowl.

Chiar dacă forma cristalelor și designurile de eyeliner nu erau exact la fel ca cele purtate de Gaga în timpul spectacolului de acum șapte ani, machiajul a fost un omagiu clar adus ansamblului anterior strălucitor, ambele aspecte incluzând cristale roșii și albe aliniate în jurul unui eyeliner negru gros, scrie EW.

Makeup artistul Sarah Tanno a dezvăluit anterior că costumul, cizmele și machiajul lui Gaga erau căptușite cu cristale Swarovski, cu machiajul Marc Jacobs pe față.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

„Doream ca ea să poată să se uite la asta peste 10 ani și să simtă că este atemporal,” a spus Tanno pentru USA Today la momentul respectiv, după ce setul lui Gaga a devenit unul dintre cele mai vizionate din istoria evenimentului, atrăgând 117,5 milioane de spectatori.

Taylor Swift a fost și ea la joc pentru a-și arăta susținerea pentru iubitul ei, jucătorul de la Chiefs, Travis Kelce. Cântăreața pop a urmărit alături de prietenii ei Lana Del Rey, Blake Lively și Ice Spice, pe măsură ce Kelce și echipa sa au câștigat confruntarea de mare anvergură în prelungiri.

Citește și