„A.I. nu îți va fura job-ul, dar cei care știu să-l folosească da”. CEO-ul Picsart, fost profesor în A.I., vine cu câteva sfaturi pentru antreprenori

346

  • Hovhannes Avoyan este CEO-ul aplicației Picsart și fost profesor în A.I.
  • Picsart a obținut statutul de unicorn, cu o evaluare de peste 1 miliard de dolari.
  • Aplicația folosește A.I., iar Avoyan explică de ce oamenii nu ar trebui să se teamă de tehnologie.
  • Odată cu avansul tehnologic și dezvoltarea modelelor A.I., au apărut îngrijorări că A.I.-ul va lăsa oamenii fără job-uri.
  • „Oamenii trebuie să îmbrățișeze inteligența artificială și să vadă oportunitățile”, spune Hovhannes Avoyan.

„Inteligența artificială nu îți va fura job-ul”, spune Hovhannes Avoyan, CEO-ul aplicației Picsart, pentru BBC. „Dar s-ar putea ca oamenii care folosesc A.I. să o facă”.

„Privește A.I. ca pe un copilot, ca pe un asistent în job-ul tău, participant la procesul creativ și împrietenește-te cu el, decât să te lupți cu el”, spune el.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Sfatul meu este să nu-ți fie teamă. Dacă nu folosești A.I. ca pe o oportunitate, s-ar putea să rămâi în urmă și nu mai fi competitiv și productiv. Trebuie să-i înțelegem potențialul, să vedem oportunitățile din spatele A.I.-ului. Va dura ceva timp. Le sugerez freelancerilor, antreprenorilor, generației Z să nu se lupte cu A.I.-ul, ci să-l îmbrățișeze și să-l folosească”.

Odată cu avansul tehnologic și dezvoltarea modelelor A.I., au apărut îngrijorări că A.I.-ul va lăsa oamenii fără job-uri. Tot mai multe companii, printre care și Google, integrează A.I. în produsele lor pentru eficientizarea task-urilor.