• Ministrul de Interne, Marcel Vela: A fost emisă ordonanța militară 11.
  • A fost aprobată solicitarea comitetului județean Ialomița de a ridica carantina pentru Țăndărei, spune Vela.
  • O altă prevedere este prelungirea măsurii suspendării zborurilor spre Spania şi din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România până la data de 14 mai.

Luni, Marcel Vela a anunțat ordonanța militară 11 cât și principalele prevederi. Printre principalele măsuri sunt:

– oraşul Ţăndărei din județul Ialomița iese din carantină.

– Prelungirea măsurii suspendării zborurilor spre Spania şi din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România până la data de 14 mai.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

– Un alt punct este exceptarea de la măsurile de izolare sau carantinare pentru personalul fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate din zone roşii sau galbene în măsura în care personalul nu prezintă simptome.

„Peste câteva zile se încheie starea de urgență și intrăm în starea de alertă. Aș dori să mulțumesc tuturor, pentru efort și tot ceea ce ați făcut. Știu că nu a fost ușor, știu că ați răbdat și că ați depus eforturi pentru a proteja pe cei dragi și a avea grijă de cei din jurul vostru. Trebuie să transmitem un gând pios și condoleanțe celor care au pierdut pe cei dragi. Trebuie să ne bucurăm că mulți români se bucură pentru viață datorită dumneavoastră”, a spune ministrul de Interne.

Sursa foto: Profimedia