• Novak Djokovic a căzut la pământ ținându-se de cap după ce o sticlă l-a lovit din tribune.
  • El a primit îngrijiri medicale și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare.”
  • El urmează să revină pe teren duminică pentru a juca împotriva chilianului Alejandro Tabilo în turul 32.

Tenismanul Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă după ce a câștigat un meci la Italian Open, scrie SkyNews.

Starul sârb a căzut la pământ ținându-se de cap după ce o sticlă l-a lovit din tribune. Organizatorii turneului au declarat că obiectul – despre care se crede că este o sticlă de apă de tip aluminiu – a căzut din geanta unui spectator în timp ce asul tenisului încerca să semneze autografe.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani – de 24 de ori campion de Grand Slam – a rămas la pământ pentru o vreme înainte de a fi ajutat de un agent de securitate să ajungă la vestiare. Potrivit organizatorilor turneului, el a fost consultat de medici și nu a participat la conferința de presă obișnuită de după meci.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Cu toate acestea, Djokovic a declarat într-o postare pe platforma de socializare X că este „bine” și că se odihnește la hotel „cu o pungă de gheață”. „Vă mulțumesc pentru mesajele de îngrijorare”, a scris el. „A fost un accident și sunt bine și mă odihnesc la hotel cu o pungă de gheață. Ne vedem cu toții duminică”.

Într-o declarație, organizatorii au spus: „În timp ce părăsea terenul central după meciul său, Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă în timp ce semna autografe. El a primit îngrijiri medicale și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotelul său. Starea sa nu este un motiv de îngrijorare.”

Djokovic a avut puțin sânge la cap, dar nu a avut nevoie de copci, a declarat purtătorul de cuvânt al Federației italiene de tenis, Alessandro Catapano. „Încercăm să ne dăm seama cine a fost și să înțelegem dinamica”, a spus el. „Poliția a venit și a cerut informații, dar persoana care a făcut-o plecase deja”.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Djokovic a câștigat cu 6-3, 6-1 în fața francezului Corentin Moutet, venit din calificări, în meciul de deschidere al Italian Open, primul său meci după aproape o lună de pauză.

El urmează să revină pe teren duminică pentru a juca împotriva chilianului Alejandro Tabilo în turul 32.

Citește și