• Actorul din „Super Mario Bros. Movie” ar putea interpreta rolul lui Steve, principalul personaj jucabil din seria de jocuri de aventură.
  • Un sinopsis oficial nu a fost încă publicat, lăsând intriga filmului un mister.
  • Adaptarea live-action Minecraft va fi lansată în cinematografe pe 4 aprilie 2025.

Jack Black s-a alăturat distribuției adaptării live-action a popularului joc video. Black va juca alături de actorul Jason Momoa din „Aquaman” în viitorul film, scrie Yahoo News.

Actorul din „Super Mario Bros. Movie” ar putea interpreta rolul lui Steve, principalul personaj jucabil din seria de jocuri de aventură. Un sinopsis oficial nu a fost încă publicat, lăsând intriga filmului un mister.

Din distribuția viitorului film live-action „Minecraft” vor face parte actorii Jason Momoa și Jack Black. Vedeta din „The Color Purple” Danielle Brooks și actrița din „Wednesday’s” Emma Myers se numără, de asemenea, în distribuția filmului.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Adaptarea live-action Minecraft va fi lansată în cinematografe pe 4 aprilie 2025.

„Minecraft” urmează să fie lansat în cinematografe pe 5 aprilie 2025, potrivit Variety. USA TODAY a contactat Warner Bros, compania de producție a filmului, pentru a face un comentariu.

Warner Bros. și Legendary se află în spatele filmului bazat pe seria de jocuri din 2011, care se mândrește cu 140 de milioane de utilizatori lunari.

Jocul, dezvoltat de studiourile Mojang, permite jucătorilor să se nască într-o lume 3D în care pot porni în aventuri, supraviețui împotriva mafioților inamici și construi tot ceea ce își dorește inima.

Citește și