• Actorul canadian Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
  • Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat că tatăl său a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului.
  • Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este devastat de moartea lui Sutherland și i-a trimis un mesaj de sprijin pe Instagram.

Actorul canadian Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Nu te uita acum”, a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat: „Cu durere în suflet, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului, scrie BBC.

„Niciodată nu a fost descurajat de un rol, bun, rău sau urât. A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit, iar mai mult de atât nu se poate cere. O viață bine trăită.”
Sutherland avea aproape 200 de credite în palmares, într-o carieră care s-a întins pe mai bine de o jumătate de secol.

Vestea a fost întâmpinată cu o revărsare de sprijin și omagii. Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este „devastat” de moartea lui Sutherland.

Recomandări

IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
PE UNDE CIRCULI
DE CE BOLI SUFERĂ ELLEN?
PROMISIUNILE PAPEI
NASRALLAH MOARE
OMAGIU ADUS „COMORII”

„Inimile noastre se frâng pentru tine”, i-a spus el lui Kiefer într-un mesaj pe Instagram.

„Atât de recunoscător că l-am cunoscut [și] am lucrat cu el. Îi trimitem dragostea noastră.

Citește și