• Apple spune că funcțiile cu A.I. nu pot veni pe iPhone-uri în UE din cauza Digital Markets Act.
  • Apple: E dificil să facem sistemul A.I. compatibil cu regulile din UE.
  • Apple a prezentat acum două săptămâni noi funcții cu Inteligență Artificială.

Dacă abia așteptai să vezi funcțiile cu Inteligență Artificială pe iPhone-ul tău, mai ai de așteptat. Până în 2025, cel mai devreme. Apple a anunțat că toate funcțiile cu Inteligență Artificială cu care s-au lăudat în ultimele săptămâni nu vor veni în Uniunea Europeană! Motivul? Politicile Uniunii cu privire la concurență!

Ce îi nemulțumește pe cei de la Apple?

Apple a prezentat acum două săptămâni noi funcţii cu Inteligenţă Artificială, inclusiv un parteneriat cu OpenAI, directorul executiv Tim Cook spunând că este „următorul pas important”. 

Cu toate acestea, compania a declarat că lansarea Apple Intelligence, despre care analiştii spun că este vitală pentru a se asigura că utilizatorii fac upgrade la noile iPhone-uri, va fi amânată în Europa. Apple a dat vina pe complexitatea de a face sistemul compatibil cu normele UE care au obligat-o să facă părţi cheie ale software-ului său iOS şi ale serviciilor App Store interoperabile cu terţii.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

„Din cauza incertitudinilor de reglementare generate de legea privind pieţele digitale nu credem că vom putea lansa trei dintre aceste noi caracteristici – iPhone Mirroring, îmbunătăţiri ale partajării ecranului SharePlay şi Apple Intelligence – pentru utilizatorii noştri din UE în acest an”.

Citește și