• Nicki Minaj a anulat o apariție la Festivalul Saga din București din cauza unor „probleme de siguranță” legate de protestele din zonă.
  • Ca mamă, Minaj a luat decizia de a nu călători pentru a se asigura că ea și echipa ei ajung acasă în siguranță la familiile lor.
  • Artista în vârstă de 41 de ani a adăugat că încă speră să cânte la Festivalul Wireless din Londra vineri și a mulțumit fanilor pentru înțelegere și sprijin.

Nicki Minaj a anulat o apariție la un festival din România din cauza „problemelor de siguranță”. Rapperița americană ar fi trebuit să cânte la Festivalul Saga din București duminică seara, scrie Sky News.

Dar ea a fost avertizată cu privire la „protestele din zonă”, a spus ea, și a trebuit să ia „decizii solide”, astfel încât să ajungă acasă la fiul ei și echipa ei la familiile lor. Aceasta a fost o parte din mesajul transmis de Nicki Minja pe X.

Ea a acționat din grijă pentru „bunăstarea echipei noastre și a mea”, a spus ea. Totuși încă speră să cânte la Festivalul Wireless din Londra vineri.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Într-o postare pe X, Minaj a spus: „Din motive de îngrijorare și siguranță pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc la festivalul din România în această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie”.

Artista în vârstă de 41 de ani a adăugat: „Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Pentru a nu ține cont de sfatul de securitate în acest moment nu este pur și simplu ceea ce cred că ar trebui să fac.

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântat să-mi văd fanii în această vineri la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival.”

Luna trecută, un spectacol pe care Minaj urma să îl susțină la Amsterdam a fost anulat după ce a fost arestată în capitala olandeză pentru că ar fi încercat să scoată „droguri ușoare” din țară.

Ea a susținut că a fost tratată diferit din cauza rasei sale.

O întârziere cauzată de arestarea sa a forțat-o să rateze un spectacol la Co-op Live Arena din Manchester, concertul fiind reprogramat ulterior.

Citește și