FOTO-VIDEO: Trump a venit bandajat la Convenția Națională Republicană

  • Trump a fost desemnat oficial candidatul republican la Președinție de către Partidul Republican, la Convenția Națională Republicană.
  • J.D. Vance a fost ales ca Vicepreședinte de Donald Trump.
  • Convenția Națională Republicană îi reunește pe republicani într-un moment în care întreaga planetă este cu ochii pe Donald Trump.
  • Trump a fost victima unei tentative de asasinat, fiind împușcat în partea superioară a urechii de un tânăr de 20 de ani.

În această perioadă (15 – 18 iulie) are loc Convenția Națională Republicană. În prima seară a Convenției, Trump a fost desemnat oficial candidatul republican la Președinție, iar J.D. Vance a fost ales de Trump ca Vicepreședinte.

Trump și-a făcut apariția bandajat, dar zâmbitor, după tentativa de asasinat de sâmbătă, de la mitingul din Pennsylvania.

Tentativa de asasinat asupra lui Trump

Trump a fost împușcat în partea superioară a urechii drepte la un miting din Butler, Pennsylvania. Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenția Națională Republicană.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?

Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA. FBI l-a identificat ca fiind „Thomas Matthew Crooks”, un tânăr de doar 20 de ani din Bethel Park, Pennsylvania. FBI încă investighează motivul din spatele atacului.

Citește și