• Cântăreața Jessie J a dezvăluit că a fost diagnosticată cu ADHD și OCD.
  • ADHD este o afecțiune care afectează comportamentul oamenilor și îi poate face pe oameni să pară neliniștiți sau impulsivi.
  • TOC este o afecțiune de sănătate mintală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive.

Cântăreața Jessie J a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare obsesiv-compulsivă (OCD) și tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), scrie The Guardian.

Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, și-a întâmpinat fiul, Sky Safir Cornish Colman, anul trecut. Ea a spus că a avea un copil a „expus” condițiile „mult mai mult”. Într-o postare pe Instagram, ea a spus: „Bună ziua. Am fost diagnosticat cu ADHD și OCD în urmă cu aproximativ trei luni”.

„În câteva momente m-a făcut să simt că nu pot vorbi despre asta. La naiba cu asta. Aici vorbesc despre asta”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

ADHD este o afecțiune care afectează comportamentul oamenilor și îi poate face pe oameni să pară neliniștiți sau impulsivi, potrivit site-ului NHS.

Serviciul de sănătate spune că OCD este o afecțiune de sănătate mintală în care o persoană are gânduri obsesive și comportamente compulsive care pot interfera cu viața sa.

Jessie, al cărei nume complet este Jessica Cornish, a adăugat: „Este ciudat când știi că ai fost puțin diferit și ai simțit lucrurile diferit toată viața și, în sfârșit, într-o zi când te aștepți mai puțin, cineva explică cu adevărat de ce și nu poți evita.”

Cântăreața a spus că ADHD este un „spectru larg” și a adăugat că a simțit „o superputere atâta timp cât îl privești din perspectiva potrivită și ai în jurul tău oamenii potriviți care pot naviga alături de tine”.

Ea a spus că a făcut-o să-și regândească toată viața.

„Așa cum am fost, felul în care mă descurc cu lucrurile. Relațiile pe care le-am avut. Cum lucrez și cum iubesc”, a spus ea. „M-a împuternicit și, sincer, uneori m-a copleșit în același timp.

„Dacă există un lucru pe care mi l-au oferit rețelele sociale, este șansa de a relaționa, de a mă conecta și de a mă vindeca alături de oameni care au o inimă bună și trec printr-un lucru similar.

„Întotdeauna am fost sinceră în călătoria pe care o parcurg în viață.

„Și știu că sunt atât de mulți oameni care trec prin același lucru”

Ea a continuat: „M-a făcut să mă iubesc și mai mult. Mă îmbrățișez ca pe un copil de 11 ani. Cine și-ar curăța dresurile cu o periuță de dinți și să facă până la 1.000 de liste pentru a nu simți că viața se va prăbuși.”

„Nimic în viață nu ne definește, dar ne ajută să creștem și să devenim o versiune mai sănătoasă a propriei noastre persoane.”

Citește și