• Imaginea, postată pe conturile de social media ale Palatului Kensington, a fost făcută de Kate la Windsor la începutul acestei luni.
  • Fotografia alb-negru îl arată pe viitorul rege arătând elegant și matur într-o cămașă albă cu gât deschis și un blazer închis la culoare.
  • Moștenitorul tronului a avut un an dificil, deoarece mama sa, Prințesa de Wales, a fost supusă unui tratament pentru cancer anul acesta.

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o nouă fotografie a Prințului George pentru a marca cea de-a 11-a aniversare a sa, scrie The Independent.

Imaginea, postată pe conturile de social media ale Palatului Kensington, a fost făcută de Kate la Windsor la începutul acestei luni.

Fotografia alb-negru îl arată pe viitorul rege arătând elegant și matur într-o cămașă albă cu gât deschis și un blazer închis la culoare, în timp ce zâmbește camerei.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Prințul George, cel mai mare copil al Prințului și Prințesei de Wales, își sărbătorește astăzi cea de-a 11-a aniversare.

Sărbătorile vin după câteva săptămâni pline de evenimente pentru George, care s-a alăturat tatălui său la Olympiastadion din Berlin, Germania, weekendul trecut, pentru a susține Anglia în finala Euro 2024, pierdută în fața Spaniei.

Moștenitorul tronului a avut un an dificil, deoarece mama sa, Prințesa de Wales, a fost supusă unui tratament pentru cancer anul acesta.

Cu toate acestea, dacă tradiția se păstrează, Kate ar fi stat trează până aseară târziu pentru a coace un tort pentru fiul ei întâi născut.

„Îmi place să fac tortul”. I-a dezvăluit ea lui Mary Berry într-un episod din 2019 al A Berry Royal Christmas. „A devenit un pic o tradiție că stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place”.

Citește și