• Netflix a lansat primul trailer pentru sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”, în care Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper.
  • Sezonul 4 va explora noi relații și drame, cu Emily din nou în căutarea dragostei.
  • Partea 1 a sezonului 4 va fi disponibilă pe Netflix pe 15 august, iar partea 2 pe 12 septembrie. 

Urmează mai multă modă, distracție și romantism, deoarece Netflix a lansat primul trailer pentru „Emily in Paris” Sezonul 4, scrie Variety.

Creat de Darren Star, „Emily in Paris” o are pe Lily Collins în rolul lui Emily Cooper, o tânără americancă care se mută la Paris pentru a lucra pentru o agenție de marketing de lux, unde sarcina ei este să ofere perspectiva ei americană pieței franceze. Sezonul 3 a prezentat triunghiul amoros dintre Emily, Gabriel și Camille și o sarcină cliffhanger.

Filmările pentru sezonul 4 au început în ianuarie la Paris, înainte de Jocurile Olimpice, și s-au încheiat ulterior în Franța. Cu toate acestea, Collins a publicat postări pe Instagram, dezvăluind că filmau în Roma. Noul trailer începe cu Emily din nou singură și la vânătoare de „bărbați sexy”, dar curând este atrasă din nou de Gabriel și Camille. Curând, relația și drama de la serviciu îi transformă viața într-un vârtej.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Collins le-a spus fanilor „Emily in Paris” în timpul evenimentului Netflix Tudum de anul trecut: „În timp ce inima lui Emily va rămâne întotdeauna fidelă Parisului, viața ei ia o întorsătură neașteptată în acest sezon. Nu fiți surprinși să o găsiți într-o vacanță romană”.

Într-un promo pentru Netflix, membrii distribuției au fost rugați să descrie sezonul 4 din „Emily in Paris” în trei cuvinte, oferind „vulnerabil”, „răzbunare” și „sfâșietor”, pentru a numi câteva. Cel de-al patrulea sezon va fi împărțit în două părți de 5 episoade.

„Emily in Paris” sezonul 4 partea 1 va putea fi urmărit pe Netflix pe 15 august, iar partea 2 va avea premiera pe 12 septembrie.

Citește și